تبلت

سونی

تبلت

سونی

تبلت هواوی مدیا پد 10 اف اچ دی

تبلت هواوی مدیا پد 10 اف اچ دی - 8 گیگابایت همراه با داک - Huawei MediaPad 10 FHD - 8GB With Dock

در بازار امروز ایران می توانید انواع تبلت ها، از مدل های مشهوری مانند آیپد و گلکسی تب، یا نکسوس 7 و سرفیس مایکروسافت تا نام های ناشناخته تولید کشورهای چین، تایوان و حتی ایران را بیابید. به خصوص اینکه برخی مارک های تازه وارد و یا ناشناخته با قیمت های بسیار وسوسه انگیزی هم عرضه می شوند. اما انتخاب صحیح امری بسیار مشکل است. همان طور که در برخی بررسی های نارنجی هم دیده اید، بسیاری از نام های تازه وارد یا ناشناخته کیفیت پایین و غیر قابل قبولی دارند. البته در این میان نمونه های خوبی هم یافت می شود.

هووایی یکی از نام های آشنا در زمینه تجهیزات مخابراتی سطح بالا در دنیا و ایران است که اکنون اجرای برخی بخش های شبکه موبایل ایران را هم بر عهده دارد. اما این شرکت تنها به کارهای بزرگ این چنینی بسنده نکرده و به چندی است وارد بازار تبلت و اسمارت فون ها هم شده است. نکته جالب هم ورود قدرتمند هووایی به این بازار است. به گونه ای که داستان این مارک تبلت با آنچه که در مورد محصولات چینی در ذهن اغلب ما جای گرفته، زمین تا آسمان فرق می کند و شما با یک محصول خوب و کاملا قابل قبول روبرو هستید.

اگر شما هم قصد خرید تبلت یا آشنایی با محصولات بازار را دارید، با نارنجی همراه شوید تا به بررسی اولین ۱۰ اینچی هووایی تحت نام MediaPad 10 FHD بپردازیم.

 

طراحی و سخت افزار:

وقتی نگاهی به درون این تبلت ده اینچی می اندازید، با مشخصات بسیار جذابی روبرو می شوید. اما آنچه که در نگاه اول، حتی بیش از درون قدرتمند مدیا پد هووایی به چشم می آید، ظاهر زیبا و شکیل آن است. این تبلت تنها 8.8 میلیمتر ضخامت داشته و طراحی کاملا روان و نرمی دارد. اگر چه با چنین ضخامت و جنس بدنه ای ممکن است منتظر یک تبلت سنگین باشید، اما این تبلت با وزن ۵۸۰ گرمی، کاملا مناسب به نظر می رسد. برای مقایسه بد نیست نگاهی به وزن برخی دیگر از ده اینچی های بازار داشته باشیم:

- گلکسی نوت 10.1: پانصد و نود و هفت گرم
- ترانسفورمر پد اینفینیتی: پانصد و هشتاد و شش گرم
- نکسوس 10: ششصد و سه گرم
- سرفیس آر تی: ششصد و هشتاد گرم
- آیپد 4: ششصد و پنجاه و دو گرم

بخش جلوی این تبلت هم هیچ گونه دکمه فیزیکی یا لمسی آشکاری ندارد و تمامی کارها از طریق دکمه های درون سیستم عامل کنترل می شوند. این مورد به هووایی امکان داده تا با درج نام خود در طول تبلت، زیبایی همراه با نجابتی به مدیا پد ببخشد.بدنه آلومینیومی آن با نوار سفید رنگ پلاستیکی که در بالا دوربین را احاطه کرده، ابهت و جذابیت خاصی به پشت تبلت هووایی بخشیده است. بر روی بخش آلومینیومی شاهد لوگوی هووایی در وسط و سوراخ های ریز مربوط به اسپیکرهای آن در دو سمت هستیم.در بخش سفید بالا هم که با انحنای زیبایی طراحی شده، می توانید دوربین قدرتمند ۸ مگاپیکسلی فول اچ دی را در کنار یک فلاش دو LED مشاهده کنید. باید گفت که پلاستیک انتخاب شده برای بخش بالایی و آلومینیوم بخش پایینی چنان کیفیت عالی دارند که لمس آنها کاملا خوش آیند بوده و احساس یک محصول قرص و محکم و خوش دست را القا می کنند.

شاید تنها ایراد طراحی مدیا پد ۱۰ را بتوان لبه های آلومینیومی اطراف صفحه نمایش دانست. زیرا این لبه ها در زیر انگشتان کمی تیز احساس می شوند و به خصوص هنگامی که یکی از چهار گوشه تبلت در کف دست تان قرار دارد، آن را بیشتر حس می کنید. البته این مورد به هیچ وجه موجب آسیب به دست شما نمی گردد و تنها ممکن است باعث احساس ناخوشایندی شود.اسپیکرهای دو طرفه این تبلت هم، آن را به یکی از معدود محصولات بازار تبدیل کرده اند که صدای استریو دالبی سوراند 5.1 را در اختیارتان می گذارد. درست است که نمی توان کیفیت سینمای خانگی تان را از آنها انتظار داشته باشید، اما صدای واقعا بلند، واضح و گیرایی خواهید شنید.در سمت راست این تبلت تنها دکمه های روشن و خاموش و تنظیم صدا قرار گرفته اند.در سمت راست این تبلت تنها دکمه های روشن و خاموش و تنظیم صدا قرار گرفته اند.محل ورود سیم کارت و کارت حافظه جانبی هم در بالای تبلت به خوبی توسط درپوشی از جنس پلاستیک بدنه محافظت می شود.

قسمت پایین هم شما شاهد سه روزنه هستید. روزنه وسط پورت اتصال کابل دستگاه است که برای شارژ، اتصال به کامپیوتر و همچنین اتصال به داک کیبرد مورد استفاده قرار می گیرد. روزنه های دو طرف این پورت هم وظیفه ایجاد اتصال محکم و مطمئن با داک کیبرد را بر عهده دارند.

داک کیبرد این تبلت از نکات قابل ذکر آن است. زیرا در میان تبلت های اندرویدی، به جز ایسوس، تنها این تبلت دارنده داک کیبرد فیزیکی بسیار خوش دست و کاربردی است. شما این داک را می توانید در بازار به قیمت تقریبی ۳۰۰ هزار تومان خریداری کنید.صفحه نمایش 10.1 اینچی فول اچ دی IPS آن با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل، تصاویری شفاف، روشن و رنگ هایی جذاب و زنده را پیش روی تان می گذارد. اکنون به راحتی می توانید ویدیو و بازی های گرافیکی با کیفیت 1080p را روی مدیا پد ۱۰ اف اچ دی هووایی اجرا کنید. چگالی تصویر این نمایشگر ۱۰ اینچی ۲۲۴ پیکسل بر اینچ است.

مغز متفکر مدیا پد ۱۰، یک پردازنده چهار هسته ای 1.4 گیگاهرتزی بر پایه معماری Cortex-A9 است. این چیپ توسط خود هووایی با نام K3V2 طراحی و تولید شده و نمونه های آن را در اسمارت فون های این شرکت همچون "اسند دی کواد" هم می توانید ببینید. چنین پردازنده قدرتمندی کارکردی روان و بدون تاخیر را در اندروید به ارمغان می آورد. و مهم تر اینکه هووایی این پردازنده را با یک واحد گرافیکی ۱۶ هسته ای درون چیپ SoC همراه کرده است.

از دیگر امکانات سخت افزاری مدیا پد ۱۰ می توان به دوربین جلو 1.3 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری 720p، اسلات کارت حافظه SD، باتری قدرتمند ۶۶۰۰ میلی آمپر ساعتی اشاره کرد. قابلیت های ارتباطی آن هم شامل بلوتوث 3.0، وای فای 802.11 b/g/n و همچنین اتصال به شبکه های موبایل 3G و LTE هستند.

همان طور که می بینید مشخصات سخت افزاری این تبلت کاملا امیدوار کننده هستند و هووایی با عرضه این محصول قصد دارد شانه به شانه بزرگانی چون نکسوس 10 گوگل و ترنسفورمر پد اینفینیتی ایسوس بر روی کاغذ به رقابت بپردازد. و البته هنگام کار متوجه می شوید که در دنیای واقعی هم توانسته لیاقت و شایستگی خود را ثابت کند.

 

نرم افزار:

MediaPad 10 FHD هووایی از قلب تپنده توانمند بستنی حصیری اندروید بهره می برد. در واقع شما با یک ابزار اندروید 4.04 سر و کار دارید که کمترین تغییر را نسبت به نسخه خالص گوگلی دارد. چنین سیستم عاملی به همراه سخت افزار تنومند این تبلت یک تجربه اندرویدی روان و ساده را برای تان فراهم می آورد.البته بخش جذاب داستان سیستم عامل، تغییرات و شخصی سازی های کوچک انجام گرفته توسط هووایی هستند که شامل ظاهر کلی و برخی تغییرات آیکونی می شود. یکی از بخش های جذاب سیستم عامل، مهیا دیدن کادری زیبا برای انجام تنظیمات سریع بلوتوث، وای فای، روشنایی صفحه، نمایش پیام های اخطار و ... است که با کلیک در سمت چپ بار پایین قابل مشاهده است.یکی دیگر از این ریزه کاری ها، در صفحه لاک اولیه مشاهده می شود. شما در سمت راست صفحه لاک، کلید باز کردن قفل و همچنین دسترسی مستقیم به امکاناتی چون گالری، دوربین و ایمیل را در اختیار دارید. در سمت چپ هم شاهد یک تقویم زیبا هستید که ساعت و تاریخ را نشان می دهد. اما بخش جذاب صفحه در همین جا مخفی شده است. تنها کافی است تقویم را به سمت راست یا چپ بکشید تا به پخش کننده موسیقی دسترسی پیدا کنید.

هووایی همچنین به صورت پیش فرض مجموعه خوبی از اپلیکیشن ها و ویجت های گوگلی را هم برای تان فراهم آورده. شما در پوشه برنامه های گوگل در صفحه اصلی می توانید به اپلیکیشن هایی چون جیمیل، پلی میوزیک، لوکال، یوتوب، مسنجر، سرچ، مپز، تاک، گوگل پلاس، لاتیتود و مرورگر کروم دسترسی داشته باشید.

لبته گنجینه نرم افزاری هووایی به همین موارد ختم نمی شود و این شرکت بر روی تبلت زیبای خود نسخه ای از اپلیکیشن کینگ سافت آفیس و فاکس ایت ریدر را هم نصب کرده است. دسترسی به ویجت های از پیش نصب شده، همچون امکانات گوگل، بوکمارک، ساعت و ویجت زیبای آب و هوا هم به راحتی با کلیک بر روی علامت + در بالا راست صفحه امکان پذیر است.

یکی دیگر از نکات نرم افزاری این تبلت، عدم وجود منوی مربوط به اپلیکیشن ها در آن است. پس لطفا دنبال آن نگردید! زیرا تمامی اپلیکیشن های نصب شده و همچنین آنهایی که در آینده نصب می کنید، در صفحات اصلی متعدد اضافه می شوند و همیشه دم دست تان هستند. یکی دیگر از افزودنی های خوشمزه هووایی به مدیا تب ۱۰، یک فایل منیجر زیبا و خوش دست است که گشت و گذار آسوده و راحت شما در تمامی فایل ها را فراهم می آورد.

عمر باتری:

باتری ۶۶۰۰ میلی آمپر ساعتی این تبلت به خوبی از پس کارهای سنگین شما بر می آید و در تست های انجام شده، هنگامی که به اینترنت گردی، بازی و تماشای ویدیو با نور صفحه اتوماتیک می پردازید، باتری آن کمی بیش از ۷ ساعت شما را همراهی می کند. البته اگر استفاده تان تنها وب گردی و ارسال ایمیل و کارهای این چنینی باشد، این باتری ممکن است تا چند روز با شما همراه باشد.

 

نکته جالب درباره این تبلت آن است که تقریبا هیچ حرارت آزار دهنده ای ایجاد نمی کند. هنگام تماشای ویدیو های اچ دی یا بازی، ممکن است کمی گرم شود، اما این حرارت به هیچ وجه ناراحت کننده نیست. تنها حرارت تولید شده قابل توجه توسط مدیا پد ۱۰، هنگام شارژ آن است که شاید بتوان گفت تبلت در ناحیه باتری نیم گرم می شود. بالاترین گرمای ثبت شده در تست های کارکرد این تبلت 32.6 درجه سانتی گراد بوده است. حتی پس از یک ساعت بازی فروت نینجا، پشت این تبلت کاملا خنک بود.

 

وبگردی، بازی ها و چندرسانه ای:

به گمانم این سوتیتر شامل برخی از دلایل اصلی خرید تبلت است. پس بد نیست ببینیم مدیا پد ۱۰ در این زمینه ها چگونه عمل می کند. این تبلت به لطف صفحه IPS فول اچ دی خود، در انجام بازی ها، تماشای ویدیو های 1080p و همچنین لود کردن صفحات وب بسیار خوب عمل می کند. صفحه نمایش آن به خوبی از پس به تصویر کشیدن نسخه دسکتاپ سایت ها با همان کیفیت و تقریبا همان سرعت بر می آید. در پخش ویدیوهای اچ دی یوتوب و نمایش صفحات وب با گرافیک بالا هم تقریبا کمتر تبلتی به پای مدیا پد می رسد. فیلم های فول اچ دی 1080p در این صفحه بسیار خوب دیده می شوند. شاید همه اینها باعث انتخاب چنین نامی شده است: MediaPad، پد رسانه!

جالب اینکه شما برای تست کیفیت نمایش گرافیک بازی ها در این تبلت نیازی به دانلود بازی خاصی هم ندارید. زیرا دو بازری فروت نینجا-گربه چکمه پوش و جت اسکی RipTide به صورت پیش فرض روی آن نصب هستند.گرافیک

دوربین:

شاید عکاسی با یک تبلت ۱۰ اینچی کاری باشد که هر کسی آن را جدی نگیرد (البته روز به روز این موضوع به شیوه ای معمول در عکاسی و فیلمبرداری های شخصی تبدیل می شود)، اما مدیا پد در این زمینه سنگ تمام گذاشته است. یک دوربین ۸ مگاپیکسلی که علاوه بر عکس های عالی، فیلم های با کیفیت 1080p را برای تان ضبط می کند.

البته برای داشتن عکس ها و فیلم های خوب با این دوربین، کمی صبر و حوصله هم نیاز است. زیرا هنگام استفاده از آن متوجه شدیم که قابلیت فوکوس خودکار آن به جابجایی حساس است و گاهی عکس ها تار می شوند. اما بخش های جذاب اپلیکیشن دوربین، این ضعف را پوشش داده اند. برای مثال شما فیلتر های بسیار جالبی در اختیار دارید که تا حدی امکانات اینستاگرام را در هنگام استفاده از دوربین در اختیارتان می گذارد. همچنین در بخش دیگری از این اپلیکیشن امکان انجام تغییرات جالب روی عکس های پرتره و اضافه کردن اعواج و پیچش به آنها را دارید.

 

اما چنین فیلتر و افکت هایی باعث نمی شوند که مدیا پد از تنظیمات حرفه ای تر چشم پوشی کند و بخش تنظیمات دستی دوربین چنان کامل است که به نظر می رسد شما یک دوربین دیجیتال ببین و بگیر نیمه حرفه ای در اختیار دارید. در این بخش شما قابلیت هایی چون مودهای متعدد برای عکاسی در شرایط متفاوت، تنظیمات ISO، تنظیم وایت بالانس، تنظیم روشنایی و کنتراست، تشخیص چهره، حذف قرمزی چشم، عکاسی HDR و جئو تگینگ با استفاده از GPS را در اختیار دارید.

 

جمع بندی:

مدیا پد ۱۰ هووایی تبلتی است که به خوبی می تواند از مشخصات تئوری خود در عمل دفاع کند. به لطف پردازنده چهار هسته ای و صفحه نمایش فول اچ دی، بازی ها، وبگردی و تماشای ویدیو روی آن عالی است. شاید عدم ارتقا به جیلی بیلی را بتوان یکی از نقاط ضعف آن دانست که هووایی هنوز درباره آن چیزی اعلام نکرده، اما بستنی حصیری هم از نسخه های بسیار خوب اندروید است. به راحتی می توان این ده اینچی را جایگزینی برای مدل هایی چون نکسوس 10 و ترنسفورمر پد اینفینیتی دانست.کی دیگر از نکات مثبت این تبلت که به سختی در دیگر مدل های درون بازار ایران می توان یافت، دفترچه راهنمای کاملا فارسی با طراحی جالب و نگارش مناسب است. علاوه بر این یک دفتر اخطارهای ایمنی به زبان فارسی هم این تبلت را همراهی می کند.

اکنون مدل ۸ گیگابایتی تبلت Huawei MediaPad 10 با امکان اتصال وای فای و 3G به همراه گارانتی دوازده ماهه، در بازار ایران با قیمت یک میلیون و دویست و نود و پنج تومان به فروش می رسد .

نقاط مثبت:

- پردازنده ۴ هسته ای
- نمایشگر با رزولوشن بالا
- دوربین ۸ مگاپیکسلی با کیفیت فیلم و عکس برداری خوب
- امکان استفاده از داک کیبرد فیزیکی

 

نقاط منفی:

- اندروید نسخه 4.0 چندان آپدیت نیست و باید منتظر نسخه های جدید بود
- لبه های تیز بدنه اطراف نمایشگر
- عملکرد متوسط فوکوس خودکار دوربین هنگام عکاسی و فیلمبرداری

 

Listing details

ابعاد
size
نسخه سیستم عامل
os version
v4.0 Ice-Cream Sandwich   
سیستم عامل
os :
رنگ :
color :
سفید   
سازنده پردازنده
cpu company
ARM   
سرعت پردازنده
cpu speed :
1   گیگا هرتز
مدل پردازنده
CPU Model :
رم
ram :
1   گیگ
فلش مموری
Flash Memory
8   گیگ
اندازه نمایشگر
Display size
10.1   اینچ
توضیح نمایشگر
Display Features
صفحه نمایش خازنی IPS LCD مالتی تاچ با تراکم پیکسلی 226ppi   
رزولوشن
Resolution
1920 × 1200   پیکسل
کیفیت دوربین
camera quality
8   مگاپیکسل
کیفیت وب کم
webcam quality
1.3   مگا پیکسلی
کیفیت فیلمبرداری دوربین
camera film quality
1080   پیکسل
کیفیت عکاسی دوربین
camera photo quality
2448 × 3264   پیکسل
مدل باطری
battery model
باتری لیتیوم پلیمری 6600 میلی آمپر-ساعتی   
امکانات ارتباطی و شبکه
Communications & network
امکانات چند رسانه ایی
multimedia
MP3 AAC FLAC WMA WAV   
وزن
Weight
580   گرم
کلید
key
هواوی , تبلت هواوی , قیمت تبلت هواوی , فروش تبلت هواوی , خرید تبلت هواوی , تبلت مدیا پد 10 اف اچ دی - 8 گیگابایت همراه با داک , خرید تبلت مدیا پد 10 اف اچ دی - 8 گیگابایت همراه با داک , فروش تبلت مدیا پد 10 اف اچ دی - 8 گیگابایت همراه با داک , خرید مدیا پد 10 اف اچ دی - 8 گیگابایت همراه با داک , فروش مدیا پد 10 اف اچ دی - 8 گیگابایت همراه با داک , قیمت تبلت مدیا پد 10 اف اچ دی - 8 گیگابایت همراه با داک , مشخصات تبلت هواوی , مشخصات تبلت مدیا پد 10 اف اچ دی - 8 گیگابایت همراه با داک , Huawei , تبلت Huawei , قیمت تبلت Huawei , فروش تبلت Huawei , خرید تبلت Huawei , تبلت MEDIAPAD 10 FHD - 8GB WITH DOCK , خرید تبلت MEDIAPAD 10 FHD - 8GB WITH DOCK , فروش تبلت MEDIAPAD 10 FHD - 8GB WITH DOCK , خرید MEDIAPAD 10 FHD - 8GB WITH DOCK , فروش MEDIAPAD 10 FHD - 8GB WITH DOCK , قیمت تبلت MEDIAPAD 10 FHD - 8GB WITH DOCK , مشخصات تبلت Huawei , مشخصات تبلت MEDIAPAD 10 FHD - 8GB WITH DOCK